Racicbg

+359-887-715-586

racicinfo_bg@yahoo.com

РАЧИЧ EUROBUS BG
ЕКСПЕРТ В АВТОБУСНИЯ ТРАНСПОРТ

Пътувай повече

Уважаеми клиенти,Благодарим Ви, че отново се доверихте на фирма Рачич-Eurobus*BG

Вашата лоялност Ви дава възможност за участие в нова програма  “Пътувай повече”.

Как работи:

Събирате точки с всеки предварително закупен билет.

В зависимост от дестинацията на пътуване, събирате определен брой точки във виртуална клиентска карта. Натрупаните точки може да използвате за закупуване на бонус билет на  стойност 9,78лв./ застраховка пътникомясто/.

Клиентска карта се издава безплатно: в офис на фирма Рачич-Eurobus*BG или като попълните форма за заявка на www.racic.bg /тук / след създаване на онлайн профил.

Номерът на картата е идентичен с телефонния номер въведен при  първата Ви регистрация, и с Вашето име. Без номер карта не може да ползвате събраните точки, както и при несъответствие между номер и име. Събраните точки не могат да се прехвърлят към друга карта или име, както и да се осребряват в парична стойност.  “Пътувай повече”.

Членството в програмата „Пътувай повече“ започва от датата на регистрацията /тук / . Валидността стартира от датата на покупка на билет от програмата “Пътувай повече”, носещ определен брой точки. След една календарна година неизползваните точки стават невалидни.

За събиране на бонус точки при онлайн закупуване на билет е необходимо пътника да бъде вписан в своя профил, да попълни форма за издаване на нова карта или свързване на съществуваща /тук/.

При закупуване на билет от офис на фирма Рачич-Eurobus*BG, събиране на бонус точки става само при  предварително предоставяне на номера на клиентската карта.

Пътникът сам следи събрания брой точки: във фискалния бон, електронен билет или в профила си на сайта www.racic.bg.

*Билет до Словакия и Чехия = 15 точки105 точки Ви дават право на еднопосочен бонус билет до Словакия или Чехия на стойност 9,78 лв./ застраховка пътникомясто/

*Билет до Германия = 20 точки.   120 точки Ви дават право на  еднопосочен бонус билет до Германия на стойност 9,78 лв.  /застраховка пътникомясто /

Закупен билет  в автобуса не носи бонус точки. Бонус билет се заявява минимум един ден преди пътуване в офис на фирма Рачич-Eurobus *BG и през личния Ви акаунт в сайта www.racic.bg

Бонус билет не подлежи на анулиране, презаверка и смяна на име. 

В програматата „ Пътувай повече“ не се включват лица под 12 години.

Фирма Рачич-Eurobus*BG си запазва правото да актуализира условията по програмата без предупреждение.

Следете новостите в сайта www.racic.bg.

Контакти

За повече информация се свържете с нас.