Racicbg

+359-887-715-586

racicinfo_bg@yahoo.com

РАЧИЧ EUROBUS BG
ЕКСПЕРТ В АВТОБУСНИЯ ТРАНСПОРТ

Хотел

Хотелът разполага с три апартамента, петнайсет двойни и тройни стаи и конферентна зала с капацитет 30 места. Максимален брой настанени туристи 45. Стаите разполагат с климатик, LED телевизор, хладилник, сешоар.

Стая - единична

Цена: 69 лв./36 eur

Двойна стая - лукс

Цена: 79 лв./41 eur

Двойна - лукс

79 лв./41 eur

Двойна стая - лукс

79 лв./41 eur

Тройна - стая

89 лв./46 eur

Апартамент - до 4 души

120 лв./61 eur

*Посочените цени са за помещение на вечер, не внлючват закуска и ползване на басейн и шезлонг. Цените са невалидни по време на панаири и други специални събития. 

Комплекс "Рачич"

Кътче, предлагащо уют и удобства.

Живописно разположен сред просторна градина, на 5 минути от шума и суетата на големия град. За романтиците – романтично, за деловите хора – изискано и комфортно, но непретенциозно и отпускащо. Кътче, предлагащо уют и удобства – прекрасен ресторант с лятна градина, в който всяко блюдо е кулинарно изкушение. Тук ще се насладите на сръбски специалитети и на любимите си български ястия на добри цени. Мястото е подходящо за бизнес срещи, сватбени тържества и други събития. В знойните летни дни, край открития басейн сватбеното Ви тържество ще придобие привкус на холивудски филм. А ако изобилието и емоциите Ви дойдат в повече, спокойно можете да се отпуснете в удобните стаи и апартаменти, които ви предлага хотелската част. 

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ ЗА ФИРМЕНО НАСТАНЯВАНЕ

0 %
Отстъпка

За 3 над 3 поредни предплатени нощувки 10 % отстъпка.

0 %
Отстъпка

За 5 над 5 поредни предплатени нощувки 15 % отстъпка.

0 %
Отстъпка

За 10 над 10 поредни предплатени нощувки 20 % отстъпка.

Контакти

За повече информация се свържете с нас.